Sollicitatieprocedure

Sollicitant Self Service
Middels de Sollicitant Self Service creëert u een eigen account waarin u alle informatie en communicatie omtrent uw sollicitatie kunt terugvinden.

Hoe werkt het?
1. Bekijk of een passende vacature opstaat. Staat deze er niet tussen? Dan kunt u ook een open sollicitatie indienen.
2. Klik op de button “Solliciteren” (rechtsboven op elke vacaturepagina).
3. Vul uw gegevens in, geef aan wat uw motivatie is, voeg uw CV toe en kies vervolgens voor “Verstuur”.
4. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een e-mail met daarin de inloggegevens voor uw persoonlijke account.
5. Elke keer wanneer er een nieuw bericht in uw account wordt toegevoegd, ontvangt u van ons een e-mail.

Sollicitatieprocedure
Naar aanleiding van uw motivatie en CV, zullen wij bepalen of wij u willen uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Bij interesse vanuit onze kant, zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Indien wij onvoldoende aanknopingspunten zien, zullen wij u hierover berichten. Tevens kan het zo zijn dat wij u, alvorens wij u wel dan niet uitnodigen voor een gesprek, vragen om aanvullende gegevens aan te leveren.
Na een eerste oriënterend gesprek, kan er een tweede gesprek plaatsvinden. In één van de gesprekken spreekt u altijd met uw toekomstige leidinggevende. Een assessment of persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de procedure. De selectieprocedure eindigt met een arbeidsvoorwaardengesprek. Wanneer er na de gesprekken geen match ontstaat, nemen wij telefonisch contact met u op.

In portefeuille
Als u niet bent geselecteerd voor de functie waarop u gesolliciteerd hebt, kunnen wij wel uw CV in onze portefeuille behouden voor een eventuele toekomstige vacature. Hiervoor vragen wij vooraf uw toestemming.

Vragen?
Neem dan contact op met het Hoofdkantoor van State of Art via +31(0)544-392211 of per e-mail via werkenbij@stateofart.com.