Werken bij State of Art

Tom
Assistent Store Manager – State of Art Store Breda

“Sinds eind 2015 ben ik in dienst van State of Art en dit bevalt mij uitstekend.
Je krijgt een flinke dosis verantwoordelijkheid waardoor je creatief bezig kan zijn en jezelf persoonlijk blijft ontwikkelen.

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij State of Art. Dit in combinatie met de huiselijke sfeer die wij creëren, voelt de klant zich al snel  op zijn of haar gemak.

Door deze mentaliteit kan je de klant erg goed helpen en verlaat de klant de Store eigenlijk altijd met een tevreden gevoel. En dat is natuurlijk waar je het voor doet! 

Daarnaast is het erg leuk om samen met je verkoopteam doelen te stellen en die dan natuurlijk te behalen. De mix van een hoge eigen verantwoordelijkheid, de afwisselende werkzaamheden en niet te vergeten de informele bedrijfscultuur maakt voor mij State of Art een hele fijne werkgever!” 


Roy
Store Manager – State of Art Store Doetinchem

“Werken binnen het bedrijf State of Art betekent voor mij dagelijks werken met enthousiaste
collega’s, een mooie collectie in een prettige werksfeer.

Als Store Manager ben je verantwoordelijk voor je eigen Store, met alle facetten die daarbij horen.
Het is voor mij een uitdaging om de Store naar een hoger plan te tillen en om samen met mijn team te zorgen voor een prettige omgeving waarin de klant centraal staat.  Dit samen met enthousiaste collega’s in een familiaire sfeer maken het werken binnen State of Art iedere dag tot een feestje!” 

Marjo
Verkoopmedewerkster -  State of Art Store Sittard

“Vijf jaar geleden ben ik gestart in een nieuw en gezellig team bij State of Art in Sittard. Werken in de detailhandel was nieuw voor mij. Voorheen heb ik altijd op kantoor gewerkt. Ik wilde echter graag meer contact en omgang met mensen waardoor ik deze stap genomen heb. En daar heb ik absoluut geen spijt van!

Elk seizoen is onze Store gevuld met mooie en stijlvolle kleding, welke zowel de jonge als de klassiekere man trekt. Hierdoor is het werken bij State zeer afwisselend. Wanneer de Store helemaal aangekleed is, geeft me dit elke keer weer een kick!

Het leukste vind ik om helemaal aan te kleden, van een mooie chino tot overhemd en van schoenen tot een leren jack. Als de klant je dan nog bedankt voor het advies en de goede service, kan mijn dag niet meer stuk.”