Store Manager vestiging Sneek

Functieomschrijving

Voor onze nieuwe State of Art Store in Sneek zijn wij op zoek naar een Store Manager!

In april gaan wij een nieuwe store openen in Sneek! Daarvoor zijn wij op zoek naar een verkoopteam. Naast een Store Manager zijn wij ook op zoek naar verkoopmedewerkers (parttime).


Heb jij passie voor mode en ga je de uitdaging aan om een gloednieuw team op te zetten? Beschik je over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zorg je ervoor dat de klant altijd de beste service krijgt? Lees dan snel verder!

Bij State of Art zorgen wij ervoor dat elke klant een unieke winkelbeleving ervaart. Als Store Manager ben je hier verantwoordelijk voor; je bent het gezicht van de winkel en bent een echte ambassadeur van het merk State of Art. Je ontwikkelt en coacht je team, zodat elke commerciële kans wordt benut en de klant tevreden de store verlaat. Zie jij jezelf werken in een trotse organisatie waarbij er ruimte is voor ambitie en kan je leiding geven aan het team? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wie we zijn

State of Art bestaat uit een team van bevlogen mensen met veel kennis en deskundigheid. Van de ontwerpers tot de administratieve krachten en van het marketingteam tot onze in-house Porsche-specialisten, iedereen levert een even waardevolle bijdrage op weg naar het bereiken van onze missie. Nog altijd komen de waarden, die voortvloeien uit onze lange geschiedenis als familiebedrijf, terug in de kernwaarden van het bedrijf: gedrevenheid, loyaliteit en een focus op vakmanschap. Met een hoofdkwartier in Lichtenvoorde, in en rondom de oude breifabriek waar het in 1936 allemaal begonnen is, onderscheidt het team van State of Art zich door een nuchtere mentaliteit en bescheiden maar ambitieuze aanpak. Daar bouwen we samen voort op de solide basis die ooit door Albert Westerman Sr. is neergezet. Op naar een mooie toekomst.

Functievereisten

Dit bieden we jou

 • Een functie met verantwoordelijkheid;
 • Flexibele werkdagen en tijden;
 • Je komt terecht in een organisatie met een informele cultuur en korte lijnen;
 • Een salaris dat past bij de functie en jouw achtergrond;
 • Je krijgt personeelskorting op onze collecties;
 • Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Onze ideale kandidaat

 • Je hebt ervaring met leidinggeven en kunt jouw collega’s inspireren;
 • Je hecht belang aan een representatieve uitstraling en hebt een passie voor mannenmode;
 • Je bent enthousiast, initiatiefrijk en communicatief sterk;
 • Je bent commercieel gericht en zorgt ervoor dat de klant tevreden de store verlaat;
 • Je bent voor 36 tot 38 uur per week beschikbaar en de startdatum is in overleg.


Wil je meer weten over State of Art voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Marc-Hugo Tan (Retail operator manager) of Nena van Londen (HR manager) via 0544-392211.

Ons nog beter leren kennen?
Kom wat meer te weten over onze organisatie en deze functie bij 'Collega's aan het woord'. Deze is terug te vinden onder de open vacatures op werkenbij.stateofart.com.