Stagiair(e) HR

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een stageplek waar je veel vrijheid krijgt om je als HR-professional te ontwikkelen en waar je mag werken met inspirerende collega’s? Een plek waar je ruimte hebt om werkervaring op te doen en waar jouw mening er toe doet? Lees dan snel verder!


Wij zoeken jou

Wij zoeken een stagiair(e) HR voor onze groeiende, dynamische business die leergierig is en enthousiast wordt van een afwisselend takenpakket. Je werkt samen met de HR-afdeling bestaande uit twee medewerkers en je gaat volledig meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden en mag een bijdrage gaan leveren aan ambitieuze doelen en HR-projecten binnen onze afdeling en organisatie.


Wat ga je bij ons doen

De eerste weken zullen in het teken staan van de organisatie leren kennen. Je maakt kennis met de processen binnen State of Art en je neemt een kijkje bij verschillende afdelingen zoals het distributiecentrum en styling en daarnaast loop je een dagje mee in één van onze winkels. Samen met de HR-manager zal er worden gekeken waar jouw interesses op HR-gebied liggen, zodat jij uitdagende projecten op kan pakken. Werkzaamheden waar jij je mee bezig gaat houden zijn onder andere:

 • Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden rondom instroom, doorstroom en uitstroom van personeel waarbij je altijd op zoek bent naar verbetering of automatisering in het proces;
 • Het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden op het gebied van werving en selectie, teamontwikkeling, verzuim(preventie), etc.;
 • Vragen beantwoorden van medewerkers en leidinggevenden;
 • Het ontwikkelen van activiteiten om de HR-afdeling verder te professionaliseren, op het gebied van employer branding, duurzame inzetbaarheid, onboarding, etc.


Wie zijn wij?

Wij zijn State of Art, een herenmodemerk en één van Nederlands mooiste familiebedrijven. Onze State of Art family bestaat uit ontwerpers, ondernemers en onderzoekers die de leuke dingen in het leven waarderen. Wij zijn gevestigd in het oosten van Nederland, maar beïnvloed door verre reizen. Al zijn we altijd trouw gebleven aan onze roots als vakmensen uit een nuchtere regio. We beschikken over 46 State of Art Brand Stores, ruim 750 officiële dealers verdeeld over 11 landen en een webshop met levering in zo'n 50 landen. Hoe we dat hebben gedaan? We zijn een gastvrije organisatie waarbij ondernemerschap en loyaliteit voorop staan. Daar zijn we trots op. We doen het samen en dat maakt State of Art tot een familie.

Functievereisten

Wat mag je van ons verwachten

 • Goede begeleiding zodat jij je als HR-professional verder kan ontwikkelen;
 • Alle ruimte om je eigen werkzaamheden op te pakken;
 • Een informele en open werksfeer;
 • Een stagevergoeding en leuke extraatjes.

Onze ideale stagiair(e)

 • Volgt een hbo-opleiding in de richting van HRM;
 • Is vanaf februari 2023 beschikbaar voor een periode van vijf maanden;
 • Durft vragen te stellen en vindt het fijn om veel verantwoordelijkheid te hebben;
 • Is iemand die initiatief nemend is en out-of-the- box denkt;
 • Is leergierig en in staat theorie te koppelen aan de praktijk.

Ben jij onze nieuwste aanwinst voor onze HR-afdeling? Toch eerst nog een vraag? Stel hem gerust aan Romy de Groot via groot.r@stateofart.com of bel naar 0544-392211.