Overslaan naar content

IT Systeembeheerder

Op locatie
  • Lichtenvoorde, Gelderland, Nederland

Functieomschrijving

Voor ons hoofdkantoor in Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een IT Systeembeheerder

Heb jij een passie voor IT, ben je leergierig en ben jij allround binnen jouw vakgebied inzetbaar? Zie jij  jezelf werken in een organisatie waarbij er ruimte is voor ambitie, maar vooral voor persoonlijke ontwikkeling? Dan ben jij degene die wij zoeken!


Over ons
State of Art bestaat uit een team van bevlogen mensen met veel kennis en deskundigheid. Van de ontwerpers tot de administratieve krachten en van het marketingteam tot onze in-house Porsche-specialisten, iedereen levert een even waardevolle bijdrage op weg naar het bereiken van onze missie. Nog altijd komen de waarden, die voortvloeien uit onze lange geschiedenis als familiebedrijf, terug in de kernwaarden van het bedrijf: gedrevenheid, loyaliteit en een focus op vakmanschap. Met een hoofdkwartier in Lichtenvoorde, in en rondom de oude breifabriek waar het in 1936 allemaal begonnen is, onderscheidt het team van State of Art zich door een nuchtere mentaliteit en bescheiden maar ambitieuze aanpak. Daar bouwen we samen voort op de solide basis die ooit door Albert Westerman Sr. is neergezet. Op naar een mooie toekomst.


De IT-afdeling
Onze IT-afdeling bestaat, naast onze externe partijen, op dit moment uit drie medewerkers, te weten: IT-manager en een applicatiebeheerder. Zij zijn verantwoordelijk voor alle IT-gerelateerde vraagstukken binnen onze organisatie. Van het installeren van kassa’s tot het schrijven en testen van een op maat gemaakt softwarepakket. Vanwege toegenomen digitalisering en digitale innovatie zijn wij op zoek naar versterking van de IT-afdeling.

Vereisten

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • In jouw rol coördineer je IT-projecten samen met externe systeem-/netwerkbeheerders. Je bent proactief om zodoende verbeteringen binnen de IT-infrastructuur aan te brengen. Dit betreft zowel ad-hoc  als het coördineren van IT-projecten op het gebied van security/systeembeheer/netwerk (infrastructuur).
  • Je bent verantwoordelijk voor het werkplekbeheer binnen de organisatie. Je kan hierbij denken aan het beheer van hardware als : werkplekken, printers, RFID hand-, tafel-, barcode scanners, zowel vaste als mobiele telefonie en overige randapparatuur.
  • Je werkt nauw samen met een externe netwerk-/systeembeheerder voor het uitvoeren van operationele en projectmatige werkzaamheden met pakketten als Auto-Pilot, O365, Teams, In-tune, SentinalOne, FortiGate, Conditional Access en je bent verantwoordelijk voor het in stand houden van een veilige IT omgeving.
  • Je bent de brug naar externe IT-specialisten op het gebied van netwerk/security/systeembeheer maar ook het eerste aanspreekpunt voor collega’s en winkels.
  • Je bent verantwoordelijk voor het (periodiek) registreren en monitoren van aangebrachte wijzigingen binnen het netwerk en de bijbehorende uitwijktest en BaaS oplossing.


Wat mag je van ons verwachten

Je komt te werken in een dynamische organisatie met een informele cultuur, waar ondernemerschap, gastvrijheid, loyaliteit en ‘het samen doen’ belangrijke kernwaarden zijn. Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie, waarin je de vrijheid krijgt om IT-projecten zelfstandig in te richten, te coördineren en uit te rollen over de organisatie. 
Daarnaast bieden wij:

• Een fulltimebaan voor 40 uur in de week;
• Afhankelijk van je ervaring een marktconform salaris;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Ruimte om je verder te ontwikkelen.


De ideale kandidaat
Onze ideale kandidaat beschikt over een hands-on mentaliteit, is communicatief vaardig en oplossingsgericht. Jij bent een teamplayer en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende afdelingen.
Daarnaast heb jij:

• MBO werk- en denkniveau richting IT;
• Je hebt kennis van diverse hardware, software en SaaS-oplossingen;
• Je hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van AD/netwerk/security/IT infrastuctuur;
• Je heb kennis van AD, port forwarding, netwerkcertificaten, app blockers, 2FA, monitoring tools t.b.v. beheer op afstand;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.


Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Romy de Groot via +31 (0)544 39 22 11.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of