Bijbaan verkoopmedewerker vestiging Sneek

Functieomschrijving

Voor onze nieuwe State of Art Store in Sneek zijn wij op zoek naar oproepkrachten!

In april gaan wij een nieuwe store openen in Sneek! Daarvoor zijn wij op zoek naar collega’s die ons gloednieuwe team tijdens de weekenden en/of koopavonden komen versterken.


Bij State of Art is geen dag hetzelfde. Je ondersteunt het verkoopteam en creëert samen de ultieme klantbeleving. Ben jij klantvriendelijk en heb je gevoel voor mode? Lees dan snel verder!


Wie we zijn

State of Art bestaat uit een team van bevlogen mensen met veel kennis en deskundigheid. Van de ontwerpers tot de administratieve krachten en van het marketingteam tot onze in-house Porsche-specialisten, iedereen levert een even waardevolle bijdrage op weg naar het bereiken van onze missie. Nog altijd komen de waarden, die voortvloeien uit onze lange geschiedenis als familiebedrijf, terug in de kernwaarden van het bedrijf: gedrevenheid, loyaliteit en een focus op vakmanschap. Met een hoofdkwartier in Lichtenvoorde, in en rondom de oude breifabriek waar het in 1936 allemaal begonnen is, onderscheidt het team van State of Art zich door een nuchtere mentaliteit en bescheiden maar ambitieuze aanpak. Daar bouwen we samen voort op de solide basis die ooit door Albert Westerman Sr. is neergezet. Op naar een mooie toekomst.

Functievereisten

Dit bieden we jou

  • Je komt terecht in een organisatie met een informele cultuur en korte lijnen;
  • Flexibele werkdagen en tijden;
  • Zondagtoeslag;
  • Je krijgt personeelskorting op onze collecties.


Onze ideale oproepkracht

  • Je bent klantvriendelijk en door jouw persoonlijke benadering en open houding zorg jij voor klantenbinding;
  • Je hebt gevoel voor mode en weet klanten te adviseren;
  • Je neemt een proactieve en besluitvaardige houding aan en durft out-of-the-box te denken;
  • Je bent samen met het team verantwoordelijk voor een representatieve uitstraling van onze store en het halen van (omzet)doelstellingen;

Je ideale weekendbaan gevonden? Solliciteer dan direct via de ‘reageer op deze vacature’ button!


Ons nog beter leren kennen?
Kom wat meer te weten over onze organisatie en deze functie bij 'Collega's aan het woord'. Deze is terug te vinden onder de open vacatures op werkenbij.stateofart.com.